fbpx

Living it!

by Lilly

Напоследък все по-често казвам „последните седмици са ми много натоварени“ или „този месец графикът ми е пълен от 08:00 до 00:00“. Ще си премълча от колко месеца го повтарям, защото блогът пряко страда от това.

Едва намирам време да готвя, за да хапна нещо и в крайна сметка правя предимно салати. А на обяд се храня около офиса и meal prep-ът ми е захвърлен някъде в миналото… Плюс това освен 10-12 часовите работни дни, които си причинявам, тренировки и евентуално социален живот, уикендите ми са натъпкани с планове, събития и какво ли не! Но не се оплаквам. Всичко, което ми се случва е прекрасно и не бих искала да е по-друг начин. Е, може да си поспивам мааалко повече, но и този момент ще дойде.

Около целия този живот по график няма да ви изненада, че през деня наблягам на сурови барчета. А ако ме следвате в Instagram знаете точно кои – Livity Умирам си за тях! А фактът, че са направени от плодове и какао ми спестява вината + имат и пробиотици. Всичко става още по-хубаво, когато се тръгне на път, особено на палатки. Винаги се запасявам с промишлени количества – за пътуването, за закуските, когато издивявам за нещо сладко следобяд или ако просто имам нужда да си дъвча нещо (сещате се за тези моменти).

Любимият ми определено е ябълка с канела, защото е като мини пай ♥️

Ако все още не сте ги пробвали, определено си вземете кутията с всички вкусове! А в тона на waste-free living, идват в кутии, които са всъщност мини дървени касетки. Моите ги ползвам за какво ли не и са супер сладки!

P.S. Стават за масичка в парка 😍

Виж също