fbpx

Началото…

by Lilly

Здравей, аз съм Лили! Може би за първи път чуваш за мен… А може би си ме последвал тук от Instagram или си мой приятел. При всички случаи, радвам се, че си тук и благодаря за времето, което ще отделиш на моя блог. А когато затвориш страницата се надявам да си кажеш

Ей, защо не открих този блог по-рано?!

 

и евентуално да запазиш сайта, да се върнеш след няколко дни или няколко часа, да приготвиш някоя от рецептите, които ще споделям или да се възползваш от някои от съветите, които ще дам.

Много се радвам, че най-накрая мога да споделя преживяванията си и писмено, тъй като аз съм човек на визуалното. Възприемам визуално, споделям визуално и досега неизменно е било така. Винаги съм наблягала на профила си в Instagram. Но напоследък всички приятели ме заливат с искания да направя блог, да споделям повече рецепти и реших, че времето да го сторя е дошло.

Особено след като написах нещо като статия за моите приятели от WOW Tea, последваха детокс съвети при Mademoiselle Aïa и всъщност открих, че писането и разказването също ми доставят удововолствие.

Затова, добре дошъл в моя блог за по-здравословната страна на нещата. Наслади се! И нека сготвим нещо заедно!

Повече за мен тук 

 

 

Виж също